Fördelar med polerade garage golv

Enkel underhåll är den främsta orsaken till att många affärsägare och detaljhandelar väljer polerade garagegolv. Men det finns några fler fördelar för det polerade garaget betonggolvet än bara estetik och enkel underhåll. Inte bara är de lätta att rengöra, de håller sig bra på tunga gaffeltruckar och mattrafik. När ägarna jämnar underhållskostnaderna mellan betongpolering och andra alternativ, finner de att besparingarna är enorma, och ersätter kostnaden för polerad golvmontering och ger långsiktiga fördelar. De minskar också arbetskraft, tid och kostnad för att tillämpa dem. Den glansiga och lätta ytan motstår märkena med truckdäck och färgning från hårda kemikalier.

Även om polerad betong glänsande kräver minimal insats och kostnad, kan vissa ämnen skada ditt golvsystem om de lämnas kvar, så det är obligatoriskt att omedelbart rengöra spill. Med grundrengöring kan polerade garagegolv hållas i glans i flera år. Lyckligtvis är det lätt att återställa glansen med en touch-up. En mjuk kvast eller dammmopp kan göra jobbet. Om det inte fungerar, gå upp till vatten med en mild tvål, sedan vatten med en starkare tvål, följ sedan med en bra sköljning.

Mångsidig för att matcha alla stilar i Decor

Epoxi garage golvbeläggning har mångsidigheten att gå med någon stil av inredning. Ser kan sträcka sig från enkel grå betong med en seglare till en mer komplex färgad bas med multicolor fläckar i den, och erbjuder en design som liknar polerad marmor eller granit. Detta system ger en utmärkt slit yta som kan stå upp under gång och körning.

Förbättra en vanlig Grå Betong Garage Golv

Dessa kraftiga epoxibaserade system förskjuter inte bara golvets utseende, de döljer också små brister och är elastiska mot fläckar. Med många färger du kan välja mellan, ger polerade betonggolv en rad olika designalternativ.

Alternativ att välja olika design

Polerade Betonggolv erbjuder många fördelar. De är lätta att underhålla och viktigast av allt, de kan matcha vilken inredning eller stil som helst. Att välja designen för ditt golvbeläggning i garaget kan vara så enkelt som att matcha färgen på ditt hus eller som involverad som att dölja eventuella brister i det befintliga golvet.

Hög reflektivitet av polerad betong

Jämfört med andra alternativ, till exempel kakel, matta och trägolv, erbjuder ett polerat golv ett annat utseende än vad som ännu inte observerats i många bostads- och kommersiella lokaler. Den obestridliga sanningen är att nästan varje garage kan bli något vackert genom processen med betongpolering. Det gör det möjligt för kunden att välja ljusstyrka, glans och reflektion för att tillgodose deras behov. Tillägget av färgfärger och fläckar erbjuder också kunden möjligheten att göra golven mer attraktiva tillsammans med förbättringar i funktionalitet.

GOLVLÄGGNING STOCKHOLM

Den höga reflektiviteten hos poleradbetong är en viktig fördel, särskilt för hotell och restauranger, gallerior, sjukhus, kontorsbyggnader, lager, bil- och motorcykelutställningar, butiker som vill projekta en ljus, ren och professionell bild. Detta gör polerat garage golv ett bra val för dem som inte har råd med marmor eller granit golv men vill ha samma briljanta och spegelliknande finish.