Chicago Kitchen Reconfiguration

Som det stod innehöll 1940-talets Chicago-hem det ursprungliga köket. Medan det låter charmigt, var det i själva verket mycket föråldrat med mycket lite lagringsutrymme och arbetsutrymme. Utrymmet såg hela tiden rotigt ut eftersom ingenting kunde sättas bort. Trött på att kontinuerligt rulla ut sin bärbara diskmaskin och undvika värdfirande på grund av brist på funktionalitet, nått dessa husägare ut till Normandie Designer Laura Barber, AKBD. När det gäller att komma fram till en lösning handlade det om plats, plats, plats …

“För att göra detta Köksrenovering Stockholm mer praktiskt och funktionellt, behövde några viktiga saker att flyttas,” sa Laura. “Att stänga fönstret på intervallväggen och flytta över fönstret ovanför diskbänken ändrade verkligen hela dynamiken i rymden. Därifrån kunde vi omkonfigurera en ny planlösning med mer lagringsutrymme och diskutrymme. ”

Med fönstren på plats och en ny placering för disken, flyttade Laura kylskåpet till där den gamla sjunken tidigare var förvarad.

“Det är fantastiskt hur dessa anpassningar ändrade hela känslan av rymden”, noterade Laura. “De har nu en fulldiskmaskin och en förklädesfrontens handfat.”

Detta smarta drag gjorde också utrymme för ett försänkbart skafferi, så några höga pantry lagring skaffades. Detta var en stor vinst för husägare eftersom det var nästan ingen lagring före renoveringen.
När det gäller estetik, ville paret inte bara välja det någonsin populära vita skåp. I stället var de angelägna om att plocka ut något unikt som återspeglade deras hemålder och stil. Därför gick de med salvia grön skåp och neutrala bänkskivor i Cambria. Den vita marmor backsplash och mosaik accent plattor över intervallet binder allt tillsammans vackert. Porslinskakelgolv med ljust stenmönster ger också intresse för rummet, men ger den hållbarhet som behövs på grund av parets två hundar.
“Totalt sett är utrymmet mycket klassiskt,” tillade Laura. “Blandningen av mosaikplattor, metall och sten lägger till en liten bit av en modern kant.”

Några andra anmärkningsvärda egenskaper inkluderar staplade skåp som går till taket. Detta gav mycket behov av lagring samtidigt som man visuellt öppnade rummet.

Sammantaget, med ett vackert www.köksrenoveringistockholm.se/ med gott om förvaring, kan paret nu stolt ta på semester värd igen. Faktum är att rummet nära bakdörren möjliggör en bar och ett underhållande utrymme. Inpakning av skåp till frukostrummet medgav också en kontinuerlig rubbning av motstånd att använda för drycker och en kaffebryggare.
“Det är säkert att säga att det här köket var dramatiskt förändrat livet,” sa Laura. “Räknare, öppet arbetsutrymme och lagring ger möjlighet att roa och njuta av utrymmet. Jag är så glad att jag kunde få hand om det. ”

Laura kan hjälpa dig att omforma ditt kök också. Det första steget är att skapa ett gratis samråd för att se och diskutera ditt utrymme. Eller du kan registrera dig för att delta i ett av våra gratis remodelseminarier för att lära dig mer. För fler Köksrenovering Stockholm kan du också se Normandie fotogalleri eller följa Normandie Remodeling på Facebook, Twitter och Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *