Olika typer av eldstäder

Sedan början av människans historia, hem och komfort har inneburit värmen av en sprakande eld. Vi på braskaminer stockholm levererar till våra konsumenter för att de ska få värmen till sina hem. Heatilator är ett varumärke (och känt namn) för vad som kan mer allmänt kallas värme cirkulerande spis. Heatilator eldstäder fungerar genom cirkulerande luft runt en eldstad och tillbaka in i rummet, så att värmen från elden kommer att spridas i hela hemmet. Heatilator eldstäder finns i tre huvudtyper:
Vedeldad heatilator eldstäder: Den ursprungliga, och en del skulle hävda, fortfarande oöverträffad eldstad för atmosfär. Om du älskar utseende, känsla och lukten av trä brand, men vill mervärde värme återcirkulation, så är det här alternativet för dig. För ökad rörlighet och bekvämlighet, så kallade? Ren förbränning? modeller elda effektivt för att minska kreosot uppbyggd på skorstenar, och minska miljöförstöringen.
Gas eldstäder: Finns i en mängd olika stilar, från traditionell till modern, dessa erbjuder charmen hos en verklig brand, men med bekvämligheten av propan eller naturgas. Med hjälp av en strömbrytare, kan du ha en varm eld brinnande i hjärtat utan att hugga eller dragande trä och utan tända eller byggande av branden. Och med spridningen av en heatilator enhet, mer av värmen från gas brand når dig och dina nära och kära.
Elektriska spisar: Den enklaste av alla alternativ enligt braskaminer stockholm , kräver en elektrisk spis ingen omdirigering av gasledningar, ingen ventilation och väldigt lite installationsarbetet totalt. De flesta moderna elektriska spisar avger värme från en elektrisk spole, och simulera eld med elektriskt ljus eller fiberoptik.
Spisinsatser: Ägare av äldre bostäder väljer ofta heatilator spisinsatser för att få mer ekonomisk och miljöeffektivitet ur en befintlig eldstad som kanske inte ens fungerar längre. Dessa kommer även i trä, gas och elektriska alternativ.
Saker att titta efter i Heatilator Eldstäder
För att vara säker på att du får det bästa värdet, leta efter följande innan du köper:
Vara säker på att du får en kvalitetsenhet. Det bör testas för att UL säkerhetsnormer.
● Komponenter ska matcha och vara kompatibla.
● En långtgående garanti. Livstid är bäst, men 20 år bör vara ett minimum.
● Kraftig konstruktion.
● En rad attraktiva tillbehör och alternativ.
Kuninga, kvalificerad installations personal. (Detta är särskilt viktigt i gas- och trä modeller.) Vilket val du gör, av spis är en god investering i komfort och funktionalitet för ditt hem. Gå in på www.braskamineristockholm.se